Hvem er vi?

BubbleMinds blev stiftet i efteråret 2016 af Sanne Pogager og drives til daglig af mig ved siden af mit lærerjob – er dog pt på barsel.

Til daglig arbejder jeg som lærer i en modtageklasse i fagene matematik og natur/teknologi samt sprogtilegnelse. Derudover har jeg har arbejdet som indskolingslærer i over 15 år. Med min erfaring inden for både fag- og børnegrupperne, opstod tankerne til BubbleMinds. Hvordan kan vi som lærere hjælpe og inspirere hinanden endnu mere i en presset hverdag og med digitale medier til rådighed? Rundt om i landet findes et utal af lærere, som dagligt selv producerer materialer til deres undervisning. Hvorfor ikke dele disse materialer med andre lærere og derved spare andre for tid.

Privat bor jeg sammen med min kæreste Rune og vi har sammen fire børn som spænder i aldersgruppen fra 7 uger til 12 år.

Her nedenfor kan du læse om:

 • Hvordan BubbleMinds kan bruges.
 • Hvordan opretter du dig som kunde på BubbleMinds.
 • Hvordan betaler jeg via EAN.
 • Hvordan bliver du udgiver på BubbleMinds (indsender materialer til siden).
 • Hvilke krav stiller vi til materialer på siden.
 • Vedr. salg af materialer på BubbleMinds.

 

Sådan bruges BubbleMinds

Du kan bruge BubbleMinds på to måder:

 • Du kan dels vælge at være kunde på BubbleMinds og få adgang til materialerne på siden.
 • Du har også mulighed for at oprette dig som udgiver på BubbleMinds og lægge dine egne materialer til gratis download/salg på siden.

 

Opret dig som kunde på BubbleMinds

Når du vælger at være kunde på BubbleMinds får du adgang til materialer, som andre lærere har lagt ind på BubbleMinds. Når du henter materialer på BubbleMinds, lægger du materialerne i kurven som på en anden webshop. Herefter tjekker du ud og i den forbindelse bliver du oprettet som kunde, hvis du vælger at gemme dine kundeoplysninger. Du har også mulighed for at oprette dig manuelt som kunde via “Log ind – Opret konto” øverst på BubbleMinds’ forside.

Som kunde har du et kundelogin, som husker dine oplysninger til næste gang du skal handle på BubbleMinds.

Fordelen, ved at oprette en konto på BubbleMinds, er at dine tidligere bestilte materialer gemmes på din konto, så du altid kan tilgå dine tidligere bestilte materialer (hvis du ikke skulle have fået dem gemt på din computer).

Som kunde beder vi dig huske på, at andre lærere har brugt tid og kræfter på at lave materialerne, så lad venligst være med at sende andres materialer i omløb uden tilladelse. Jo flere, vi er der deler – desto lettere og sjovere bliver det for os alle. Læs mere om Brugsbetingelserne her

Her nedenfor kan du også læse, hvordan du selv kan bidrage med materialer på BubbleMinds.

 

Mulighed for betaling med EAN

Hvis du på din skole har mulighed for at betale med skolens EAN skal du give os besked om dette. Du skal blot sende os en mail (info@bubbleminds.dk) med skolens EAN samt skolens navn, evt. adresse. Herefter vil vi åbne op for betalingen via EAN. Når du har købt via EAN på vores side, vil din skole efterfølgende modtage en elektronisk faktura på beløbet.

 

Del DIT materiale på BubbleMinds

Alle kan lægge materialer ind på BubbleMinds. Hos BubbleMinds samler vi på dygtige lærere, som gerne vil dele deres hjemmelavede materialer med andre.  Så hvis du har et godt og gennemarbejdet hjemmelavet materialer liggende, som du tænker andre lærere kan få glæde af – så tøv ikke med at lægge dem ind på BubbleMinds. Vi har her kort beskrevet, hvordan du kommer igang.

Når du deler på Bubbleminds kalder vi dig for udgiver. Du kan registrere dig som enten Basisudgiver eller Plusudgiver. Når du har registreret dig, kan du gå igang med at lægge dit/dine materiale(r) ind på BubbleMinds.

Når du vil dele dit hjemmelavede materiale på BubbleMinds, er der dog lige et par ting, du skal huske på:

 • Materialet skal være dit eget. Læs mere om det her.
 • Materialet skal være nemt at gå til for andre, dvs. der skal være en grundig vejledning til hvordan materialet skal/kan anvendes, evt. didaktiske overvejelser, evt. spilleregler, evt. print- og kopieringsvejledning mm. Læs mere om det her.
 • Materialet kan enten være gratis (0 kr.) eller have en pris (prisen du oplyser vil for køberen være inkl. moms). Læs mere om det her.

Som udgiver på BubbleMinds kan du:

 • Uploade egne materialer.
 • Redigere i tidligere udgivne materialer (skal dog sendes til gennemlæsning igen).
 • Følge med i dine downloads/dit salg.
 • Lave en beskrivelse af din shop.
 • Lave en beskrivelse af dig selv.
 • Uploade et profilbillede.

Som udgiver har du selv ansvaret for, at materialet er dit eget. Hvis BubbleMinds får henvendelse om, at materialet er andres, bliver du som udgiver kontaktet og materialet bliver taget af webshoppen. Ligeledes forbeholder BubbleMinds sig retten til kigge materialet igennem, evt. stille afklarende spørgsmål til materialet inden det lægges til salg på siden. Læs mere om UdgiverAftalen her

Du kan læse mere om hvordan du laver et godt materiale her.

Opdateret juni 2020