SKUM

3 weeks ago

BubbleMinds

Kære indskolingslærer.

Du kan stadig nå at få fingrene i august-numret af SKUM + denne måneds gratis undervisningsmaterialer 😊

I SKUM (august) kan du læse om Merete Løvgreen, som står bag Sproggren. Du får Merete's fine materiale "MIX-LØB til indskolingen" GRATIS med. Materialet består af 20 poster med dansk- og matematikopgaver, svarark, facit, gode råd og tjekliste

Og så kan du læse om mig, Sanne Pogager, som har startet BubbleMinds. Jeg har lavet materialet "Klemmekort – Hvor mange er her?" som du også får GRATIS med. Materialet består af 10 klemmekort, som træner mængde og talsymbol.

SKUM koster kun 10 kr. pr. måned, og du kan tilmelde dig det her: bubbleminds.dk/nyheder/tilmeld-nyhedsbrev/ Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

❤ Tak, fordi du støtter #voresbubbleminds ❤

Kærlig hilsen
Sanne

PS. Ved tilmelding får du også adgang til de to foregående måneders numre af SKUM samt disse måneders GRATIS undervisningsmaterialer + du får mulighed for at deltage i konkurrencer om lækre skoleting til dig og dine elever 😉
...

View on Facebook

4 weeks ago

BubbleMinds

🍀 K O N K U R R E N C E 🍀 K O N K U R R E N C E 🍀

Vær med i konkurrencen om et klassesæt af Merete Løvgreen's bog "Læsehygge - en forældreguide" + et stk. læsefolie til hver af dine elever.

Du deltager i konkurrencen ved at tegne et abonnement på SKUM - BubbleMinds's inspirationspakke til indskolingslærere.

Med SKUM (kun 10 kr. pr. måned) får du hver måned:
👍 2 gratis undervisningsmaterialer (download).
👍 2 "artikler", hvor du kan læse om 2 lærere og deres praksis.
👍 Adgang til de 2 tidligere numre af SKUM, inkl. de gratis undervisningsmaterialerne.

I denne måned kan du læse om Merete Løvgreen, som bl.a. står bag Sprogggren og så kan du læse om mig, giraffen bag BubbleMinds 😊

Du kan tilmelde dig SKUM her:https://bubbleminds.dk/nyheder/tilmeld-nyhedsbrev/
...

View on Facebook

1 month ago

BubbleMinds

Kender du en engageret lærer eller lærergruppe, som fortjener et skulderklap? 🏆🦸

Et nyt legat, som Danmarks Lærerforening administrerer, tildeler 75.000 kr. til en lærer eller lærergruppe, der har gjort en særlig aktiv indsats enten fagligt eller pædagogisk for at skabe en god folkeskole.

Ove Lund og Hanne Nisteds Lærerpris er finansieret af Ove Lund, som har overdraget en million kroner til Danmarks Lærerforening med det formål, at der årligt uddeles en pris til en engageret lærer eller lærergruppe.

Legatet er oprettet til minde om stifternes skoletid på Lindevangskolen på Frederiksberg i årene 1942-52 og skolens dygtige og engagerede lærere.

Læs mere om, hvordan du indstiller en kandidat til prisen:
www.dlf.org/nyheder/2021/august/uddeling-af-ove-lund-og-hanne-nisteds-laererpris
...

View on Facebook

2 months ago

BubbleMinds

Kære alle brugere af BubbleMinds 😍

Håber I alle har haft en skøn sommerferie 😎

Vi er nu i fuld sving med at lægge en masse flotte undervisningsmaterialer ud på siden, som vi har modtaget hen over sommeren. Tusind, tusind tak til alle, som har lyst til at dele deres fine undervisningsmaterialer med alle os andre #voresbubbleminds #takfordidudeler #lærernedeler #vielskeratdele

I morgen sender vi vores nyhedsbrev "Nyheder fra BubbleMinds" ud. Heri viser vi et udpluk af de fine undervisningsmaterialer, vi har fået ind. Så hvis du gerne holde dig opdateret på de nyeste undervisningsmaterialer på BubbleMinds, så skynd dig at tilmelde dig "Nyheder fra BubbleMinds" via popup-vinduet på vores hjemmeside allerede i dag, så modtager det første nyhedsbrev i morgen. Du kan til enhver tid afmelde det igen 😊

Ring eller skriv endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

De bedste sommerhilsner
Sanne fra BubbleMinds
...

View on Facebook

2 months ago

BubbleMinds

Kære alle 😍

Håber I fortsat har en dejlig sommerferie 😎

Inden længe går det løs igen, og vi arbejder lige nu på højtryk for at godkende en masse nye spændende undervisningsmaterialer, som er kommet ind på siden over sommerferien.
Så hvis du har lyst til at se og læse om de mange fine undervisningsmaterialer, så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev på hjemmesiden (popup-vinduet). Du modtager en mail et par gange om ugen, og du kan til enhver tid afmelde mailen.

❤ #lærernedeler #takfordidudeler #vielskeratdele #voresbubbleminds ❤

Nyd de sidste sommerferiedage 🌞

Kærlig hilsen
Sanne
...

View on Facebook