Om BubbleMinds

BubbleMinds blev stiftet i efteråret 2016 af Sanne Pogager, som til daglig arbejder som indskolingslærer i fagene matematik og natur/teknologi samt som basislærer - undervisning af børn, der ikke har dansk som førstesprog. Med en erfaring på over 14 år inden for både fag og børnegrupperne, opstod tankerne til BubbleMinds.  Hvordan kan vi som lærere hjælpe og inspirere hinanden endnu mere i en presset hverdag og med digitale medier til rådighed? Rundt om i landet findes et utal af lærere, som dagligt selv producerer materialer til deres undervisning. Og hvorfor så ikke dele disse materialer med andre lærere og derved spare andre for tid. Bliv en del af BubbleMinds og del, spar tid og find ny inspiration til din undervisning. 

 

Sådan bruges BubbleMinds

Du kan bruge BubbleMinds på to måder. Du kan dels vælge at være kunde på BubbleMinds og få adgang til materialerne på siden. Du har også mulighed for at oprette dig som udgiver og få lagt dine egne materialer til salg/til gratis download i webshoppen.

 

Opret dig som kunde - KundeProfil

Når du vælger at være kunde på BubbleMinds får du adgang til materialer, som andre lærere har lagt i webshoppen. Når du henter materialer på BubbleMinds, lægger du materialerne i kurven som på en anden webshop. Herefter tjekker du ud og i den forbindelse bliver du oprettet som kunde, hvis du vælger at gemme dine kundeoplysninger. Du kar også mulighed for at oprette dig manuelt som kunde via "Din Konto - Opret KundeProfil" øverst på BubbleMinds forside.

Som kunde beder vi dig huske på, at andre lærere har brugt tid og kræfter på at lave materialerne, så lad venligst være med at sende andres materialer i omløb uden tilladelse. Jo flere, vi er der deler - desto lettere og sjovere bliver det for os alle. Læs mere om Brugsbetingelserne her

Som kunde har du et kundelogin, som husker dine oplysninger til næste gang du skal handle på BubbleMinds.

Hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at bidrage med materialer på BubbleMinds, udfylder du blot UdgiverFormularen. Så snart vi har modtaget et materiale fra dig, ændrer vi din kundeprofil til en udgiverprofil. Materialer, salgsbilleder mm. sendes til materiale@bubbleminds.dk Læs mere om det her


Mulighed for betaling med EAN

Hvis du på din skole har mulighed for at betale med skolens EAN skal du give os besked om dette, hvorefter vi vil åbne op for betalingen via EAN. Du skal blot sende en mail til info@bubbleminds.dk - husk at skrive skolens EAN ind i din KundeProfil, så verificerer vi skolen og åbner op for denne betalingsmulighed.

Opret dig som udgiver - UdgiverProfil

Hvis du vælger at blive udgiver på BubbleMinds, kan andre lærere få adgang til dit/dine materiale(r). Du opretter dig som udgiver ved at klikke dig ind på "Opret udgiver-profil" på BubbleMinds forside. Du kan også finde UdgiverFormularen under "Din Konto - Bliv udgiver", øverst på BubbleMinds forside. Du kan også gå direkte til UdgiverFormularen her. Udfyld UdgiverFormularen og så er du igang.  Efter oprettelsen modtager du via mail kort tid efter en bekræftelse på at din indmeldelse. 

Når du har udfyldt UdgiverFormularen indsender du dit materiale, salgsbillede mm. til materiale@bubbleminds.dk. Se hvordan du indsender materialer, krav til materialerne mm. her.

Hvis du ønsker et profilbillede på din UdgiverProfil, er meget velkommen til at sende det til info@bubbleminds.dk

Som udgiver har du selv ansvaret for, at materialet er dit eget. Hvis BubbleMinds får henvendelse om, at materialet er andres, bliver du som udgiver kontaktet og materialet bliver taget af webshoppen. Ligeledes forbeholder BubbleMinds sig retten til kigge materialet igennem, evt. stille afklarende spørgsmål til materialet inden det lægges til salg i webshoppen. Læs mere om UdgiverAftalen her

 

Krav til materialet, du ønsker at få lagt på BubbleMinds

 • Materialet skal være dit eget materiale, dvs. noget man selv har fremstillet. vær opmærksom på brug af billeder mht. ophavsret.
 • Materialet skal indeholde spilleregler, vejledning eller andet.
 • Materialet skal sendes som pdf-fil eller en redigérbar fil (hvis andre skal have lov til at redigere i materialet).
 • Billede(r) af materialet, gerne en 2-3 billeder - bruges til at reklamere for materialet på webshoppen.
 • Titel på materialet.
 • Kort salgstekst/beskrivelse af materialet - så andre kan få en idé om, hvordan materialet kan anvendes. Skriv gerne, hvor mange sider materialet indeholder.
 • Oplysning om hvilket klassetrin materialet er tiltænkt.
 • Oplysning om hvilken aktivitetstype materialet skal bruges i forbindelse med.
 • Oplysning om pris på materialet eller er det til gratis download.

Sådan kan et materiale opbygges

Hos BubbleMinds samler vi på dygtige lærere, som laver fine materialer til deling blandt kollegaer. For os, er det vigtigt, at materialerne har kvalitet og er nemme at anvende. Vi giver her vores bud på, hvordan et materiale kan opbygges.

 

BubbleMinds 4 grundelementer:

 • Forsiden
 • Vejledningssiden
 • Materialeside(rne)
 • Kolonfonsiden

 

Hos BubbleMinds anbefaler vi at lave materialer i PowerPoint, som så efterfølgende bliver gemt som en pdf-fil – og udgivet.

 

         

 

         

Sådan indsender du dit materiale

Start med at udfylde MaterialeFormularen. MaterialeFormularen/"Indsend udgiver materiale" finder du under "Din konto" øverst på BubbleMinds forside eller her. Når du har udfyldt og indsendt MaterialeFormularen, modtager du kort tid efter en bekræftelse på indsendelse af informationerne på dit materiale. Herefter skal du indsende dit materiale (2 filer, se nedenfor) til materiale@bubbleminds.dk

- her modtager du også efter kort tid en bekræftelse på indsendelse af dit materiale. Dit materiale og din UdgiverProfil bliver linket sammen, når dit materiale bliver lagt i webshoppen.

 

Her nedenfor kan du se, hvad du skal udfylde samt indsende vedr. dit materiale:

 

1. Materiale-info, som du indsender via MaterialeFormularen:

 • Titel på materialet.
 • Kort salgstekst/beskrivelse af materialet.
 • Hvilket klassetrin hendvender materialet sig til (indskoling, mellemtrin, udskoling, andet).
 • Hvilket fag henvender materialet sig til.
 • Aktivitetstype (leg, spil, opgave eller andet).
 • Pris på materialet eller til gratis download.

 

2. Indsend dernæst følgende 2 filer til materiale@bubbleminds.dk

 • Materialet (pdf eller redigérbar fil) inkl. spilleregler, vejledning mm. (pdf eller redigérbar fil). Send det evt. i en komprimeret zip-fil.
 • Salgs-billede-fil (png eller jpeg, billedstørrelse: ca. 900x900 pixels) af materialet.

Vedr. salg af materialer

Som udgiver beholder du 85% af salget på dit materiale, de resterende 15 % beholder BubbleMinds. Opgørelse af salg sker i slutningen af måneden. Udbetaling sker i starten af måneden - dog udbetales der ikke beløb under 100 kr. Disse beløb overføres til næste måned. Ved udbetaling fratrækkes et gebyr på 10 kr.