IllustrationsGuide

Vi har her samlet et lille udvalg af sider på nettet, hvor man kan hente billeder, illustrationer, clipart, skrifttyper mm. til sine materialer. Alt indhold er gratis, men husk dog altid alligevel at læse betingelserne på de enkelte sider, bl.a. hvordan grafikken må anvendes og hvordan man skal kreditere for brugen af grafikken i sit materiale (Terms of use). Noter venligst disse oplysningen bagest i dit materiale.

 

Hvis du kender andre gode steder med gratis billeder, illutrationer, clipart, skrifttyper mm. hører vi gerne fra dig. Send dit/dine forslag til info@bubbleminds.dk

 

ClassroomClipart

ClassroomClipart er en de største samlinger af clipart på nettet. Siden har over 100.000 billeder og over 2000 kategorier. Kategoerier indeholder alt lige fra dyr, vejret, transport, musik¨til kultur og kommunikation.

 

Pixabay

Pixabay er en database fuld af billeder i høj kvalitet. Der findes over 920.000 fotoer, vektore og kunst illustrationer. Det er gratis at oprette sig på siden og dermed få adgang til billederne.

 

OpenClipart

OpenClipart fungerer som et fælleskab og en samling af vektore og clipart. Her kan man finde alverdens illustrationer, men man har også mulighed for selv at oplaoade illustrationer til siden. Openclipart indeholder over 120.000 vektore og clipart.

 

My Cute Graphics

My Cute Graphics har det fineste univers af clips art, baggrunde og rammer. Der er Alle illustrationerne er tegnet 100% af den amerikanske Laura Strickland.

 

Kevin and Amanda Free Srapbookfonts

Det amerikanske ægtepar Kevin og Amanda står bag denne side og tilbyder et stort udvalg af skrifttyper.

 

Fontspace

Fontspace indeholder over 31.000 forskellige skrifttyper.