IllustrationsGuide

Vi har her samlet et lille udvalg af sider på nettet, hvor man kan hente billeder, illustrationer, clipart, skrifttyper mm. til sine materialer. Alt indhold er gratis, men husk dog altid alligevel at læse betingelserne på de enkelte sider, bl.a. hvordan grafikken må anvendes og hvordan man skal kreditere for brugen af grafikken i sit materiale (Terms of use). Noter venligst disse oplysningen bagest i dit materiale.

 

Hvis du kender andre gode steder med gratis billeder, illutrationer, clipart, skrifttyper mm. hører vi gerne fra dig. Send dit/dine forslag til info@bubbleminds.dk

 

OpenClipart

OpenClipart fungerer som et fælleskab og en samling af vektore og clipart. Her kan man finde alverdens illustrationer, men man har også mulighed for selv at oplaoade illustrationer til siden. Openclipart indeholder over 120.000 vektore og clipart.

 

My Cute Graphics

My Cute Graphics har det fineste univers af clips art, baggrunde og rammer. Der er Alle illustrationerne er tegnet 100% af den amerikanske Laura Strickland.

 

Nationalmuseets samlinger

Et rigtig fint sted, hvis du skal finde historiske fotos og materialer. I Natioalmuseets samling findes der både fotos og andre materialer, hvor ophavsretten er udløbet og dermed må brugs frit, men der findes også fotos og materialer, der stadig er beskyttet af ophavsretten. Du kan læse meget mere om, hvordan du krediterer de forskellige materialer her.

 

Pixabay

Pixabay er en database fuld af billeder i høj kvalitet. Der findes over 920.000 fotoer, vektore og kunst illustrationer. Det er gratis at oprette sig på siden og dermed få adgang til billederne.

 

StockPhotosforfree

Stock Photos 4 free er en gratis billeddatabase. Der findes over  100.000 fotos i databasen og de må alle bruges privat eller til kommerciel brug. Det eneste det kræver, er at man registrer sig på siden. 

 

LibreStock

LibreStock er en database med over 62.000 gratis billeder. Det eneste er dog, at man skal søge på engelsk. 

 

Kevin and Amanda Free Srapbookfonts

Det amerikanske ægtepar Kevin og Amanda står bag denne side og tilbyder et stort udvalg af skrifttyper.

 

Fontspace

Fontspace indeholder over 31.000 forskellige skrifttyper.